Möt våra pedagoger

På Kotten är alla vi som jobbar utbildade waldorfpedagoger.
Britt-Marie Cowie
Britt-Marie CowieFörskolechef, Småbarnsgrupp
Hej! Jag heter Britt-Marie och är både småbarnspedagog och förskolechef här på Kotten.
Innan jag fastnade för waldorfpedagogik arbetade jag under många år inom Kungälvs kommun.
Utöver förskollärarexamen och waldorfförskollärarutbildningen har jag studerat ledarskap på universitetet och gått en 1-årig waldorfkurs för förskolechefer.
Waldorfpedagogiken fick mig att få en djupare förståelse för förskoleålderns betydelse för barnets utveckling.
Jag trivs med barnen, föräldrarna och personalen här och vi har stora möjligheter att påverka och skapa vår vardag på Kotten.
Tamara Pasula
Tamara PasulaSyskongrupp
Jag heter Tamara Pasula och har jobbat på Kotten sedan 2006, först som småbarnspedagog och sedan några år tillbaka som pedagog för de stora barnen mellan 3 – 6 år. Jag är utbildad waldorfförskollärare och älskar att kombinera arbetet med barnen och mitt stora intresse, handarbete, att skapa tillsammans med barnen och för barnen.
Astrid Lindh
Astrid LindhSmåbarnsgrupp
Hej, jag heter Astrid och arbetar mest i småbarnsgruppen. Jag tycker mycket om mitt arbete och stortrivs ihop med barn och pedagoger på Kotten. Jag tycker att waldorfpedagogiken är en väldigt givande och inspirerande pedagogik att arbeta utifrån. Den rymmer så mycket, både visdom, livsglädje, konstnärlighet och en tacksamhet till det som finns omkring oss, men även en bra struktur och rytm. Jag är utbildad waldorfförskollärare och har arbetat på Kotten sedan 2006.